Bleking av hår med bilder :)

Nå har jeg altså bleket håret mitt !! Ville det skulle bli sånn skikkelig lyst, men ble ikke helt slik jeg hadde tenkt...
Selvfølgelig ble det lyst, men ble litt mørkere noen steder. Ble aller lysest på toppen av hodet, men ser ikke så altfor ille ut! :)

 

Selvasgt måtte jeg ha med mine berømte webcamera-bilder <3
Ja, dette er altså FØR jeg farget håret. (Et bilde fra skolen, hadde på meg falske øyenvipper, så ikke LITT ekte ut engang xD)

 

Under fargingen. Var veldig spent på hvordan det ble :D

 Og etterpå!! Hahah, skikkelig sjokkblondt :P

 

Så er veldig spent på reaksjonene på skolen imorgen, blir nok noen "OMG hva har du gjort?!" Men jaja :P

Imorgen kan det hende jeg ikke blogger, må i så fall vere før klokken 7, fordi vi skal på tur, vi i 9 klasse sammen med 8 klasse. Vet ikke om det er internett der... :'( Men vi får se :)

 

Speaks ;*<3

 

-Synne

5 kommentarer

Sunniva :)

27.sep.2010 kl.17:54

fiiiiiiint! <3

Anne - vietnameseren

27.sep.2010 kl.17:59

Fint :- )

Erika XD

27.sep.2010 kl.20:19

Fiint :)

Linneah

28.sep.2010 kl.12:04

Du var finere med brunt hår... :)

Synne

29.sep.2010 kl.21:13

Linneah: Ja jeg vet det :) Men hadde så ufattelig lyst til å prøve å vere blond igjen en stund, fordi forrige gang farget jeg det, da ble jeg helt gulrot xD Så nå bleket jeg det istedet og da ble det litt bedre :) Men skal farge det brunt igjen til sommeren :)

Skriv en ny kommentar

Synne

Synne

14, Ørsta

Heisann:) Jeg er ei positiv og grei jente fra Ørsta:) På headeren min er det bilde av meg og mi beste venninne (jeg er til høyre) når vi var på Eva's Ridesenter :) Jeg blogger om alt mulig som interesserer meg;)

Kategorier

Arkiv

hits