Faste lesere?

Hei alle sammen!

Idag er overskriften: Faste lesere? Ja, det er et spørsmål jeg har stilt meg selv lenge. Nå er klokken ca. halv to, og allerede har jeg 6 sidevisninger og 4 lesere. Det liker jeg! :D Så mitt spørsmål til dere er da om noen av dere som leser nå er faste lesere? Synes det hadde vert hyggelig å finne ut hvem av dere som er faste lesere på bloggen min. Så viss du er en fast leser, legg igjen en kommentar :)

I forrige innlegg snakket jeg om en hesteblogg som jeg og en venninne av meg, Aina, kanskje skulle lage. Og det skal vi. Snakket med henne igår, og vi har bestemt at det hadde vert hyggelig å gjøre. Aina og Sofie (sofiebofie1.blogg.no, flott kristen blogg ? For dere som nå lurer, ja, jeg er kristen) kommer på besøk til meg imorgen, og da skal vi sikkert lage den hestebloggen. På torsdag skal vi i stallen, og da skal Ida og jeg først på ridetur med de to flotte hestene Løkki og Kompis, så skal vi ha litt sprangtrening med to andre, Maigull og Benny. Jeg og Ida skal ri, og Aina og Sofied ville ta bilder :D

Jeg vil bare fortelle litt om hestene og slikt. Som dere sikkert skjønner er jeg veldig glad i dyr. Vi kan ta Løkki og Kompis først:

Kompis er en fjording som jeg rir. Jeg har vert hestepasseren hans før, men siden jeg er konfirmant i år, har jeg ikke tid til å passe ham to dager i uka. Så nå bare ringer jeg til eieren hans og spør om å få låne han når jeg har tid, så jeg passer ham på en måte litt fortsatt :P Løkki er en annen fjording som står på stallen sammen med Kompis, og Ida er fôrrytteren til Løkki.

Maigull og Benny er to hester som er på stallen der Løkki og Kompis står. Det er også to fjordinger, veldig snille hester. Siden Kompis er ganske gammel, og Løkki har litt trøbbel med en sko for tiden, hopper vi ikke med dem, men med Maigull og Benny istedet. Jeg og Ida bruker å låne Maigull og Benny av og til :)

Så da vet dere litt om disse 4 hestene :)Hahah, kjedet meg i timen xD

Snakkes :)

-Synne

2 kommentarer

Sara

05.okt.2010 kl.14:17

Ej e fast leser eller jeg :D

Erika XD

05.okt.2010 kl.19:01

Eg er fast leser :)

Skriv en ny kommentar

hits